Pagini

marți, 12 aprilie 2011

ziua judecatii--Romania 2011

Pustnicul N. se nevoia mai mult pe Muntele Giumalau. Avea darul lui Dumnezeu, de a se face nevazut. In anul 2001, i-a spus fratelui I:
- Peste doua saptamani, o sa fie un eveniment important intr-o tara indepartata. Efectul daunator in Romania va fi in anul 2001. Ai sa fii in Iasi, sa nu te sperii…. Roaga-te lui Dumnezeu sa nu te prinda anul 2011 in oras, pentru ca va fi mare varsare de sange O  sa randuiasca Dumnezeu si o sa stai in Muntele Rarau, in 2011.
Fratele I. avea 60 de ani si a intrebat:
- Mai este mult pana in 2011. O sa traisc pana atunci?
- O sa traiesti. O sa ma rog ca sa locuiesti pe Muntele Rarau.
Cu un an mai inainte de a se muta la viata cea vesnica pustnicul N. i-a spus fratelui I., ziua in care sa vina si cum sa-l inmormanteze. In ziua pe care o prorocise, a fost gasit adormit intru Domnul si ingropat de fratele I. si maica T., dupa obiceiul pustnicesc, pe Muntele Giumalau, in locasul pe care si l-a sapat singur. Pustnicul N. nu a vrut sa i sa puna cruce pe mormant, ca sa nu stie nimeni locul unde este ingropat si i-a dat canon fratelui I, sa nu-i spuna nimanui numele...Si ca sa continui am descoperit multi alti calugari,preoti  romani care prevestesc schimbarile car e probabil ne va apropia sau departa de Dumnezeu.Acum in ajun de Pasti mergeti dragi romani credinciosi la biserica ..o spovedanie ,o impartasanie ne poate lumina inima ,sufletul.,faceti fapte bune,iubiti .Fie ca lumina Sfanta sa patrunda in sufletele  si inimile noastre vesnic!

articol preluat si revazut
completare

ce propune guvernul pentru 2011 cum are grija ca noi sa fim buni credinciosi :(citat)
,,Veste proasta pentru cei 4 milioane de preoti din Romania, Guvernul a decis printr-o ordonanta de urgenta sa desfiinteze meseria de preot incepand cu 1 ianuarie 2011, pentru a reduce cheltuielile inutile de la bugetul statului. Nici scolile de teologie nu vor avea o soarta mai buna, urmand ca si ele sa fie desfiintate, profesorii, studentii si elevii urmand sa fie repartizati la alte scoli umaniste. "Cred ca studentii de la teologie vor ajunge la filosofie, iar elevii de la liceele cu profil teologic vor fi transferati la limbi straine",  a declarat Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, pentru trombon.ro.''
statcounter free invisible

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu