Pagini

luni, 1 noiembrie 2010

ORIUNDE MERGI TOT DE TINE DAI


Iti doresti din cand in cand sa fii altundeva? Crezi ca in alta parte - in vacanta, cu un alt iubit, intr-o alta casa, in alte imprejurari - ai fi mai fericita si mai multumita?

Ei bine, nu ai fi! Adevarul este ca atunci cand ai obiceiuri mentale distructive - chiar daca dai vina pe iubit ca te supara, te frustreaza, iti trezeste supiciunile si pesimismul, tendintele predominante te urmeaza, oriunde te-ai duce.

Si invers. Daca esti, in general, optimista, increzatoare in sine si creativa, poti dialoga cu oricine, pastrandu-ti entuziasmul si bucuria de a trai.

Cineva m-a intrebat odata: "Cum sunt femeile in Paris?" I-am raspuns printr-o intrebare: "Cum sunt femeile in orasul tau?" Mi-a raspuns: "Egoiste." I-am spus atunci ca, probabil, va gasi ca si femeile din Paris sunt egoiste.

Fiecare zi este creatia ta

Tu esti soferul automobilului in care te afli. Cand intelegi ca tu insati iti conduci viata din interior spre exterior si nu invers, ceva minunat incepe sa renasca in suflet. Fii pe de-a-ntregul prezenta acolo unde esti, in loc sa te gandesti unde ai prefera sa fii. Simti ca ai deja o noua perspectiva?

Energia mentala si emotionala  pe care o cheltuiesti plangandu-te de ceea ce este acum existenta ta ori de ceea ce lipseste acum din viata ta, o poti investi in ceea ce-ti doresti.Tu iti crezi propria existenta pas cu pas ,tu alegi ce simti ,ce esti ,ce vei fi.
 Poti practica genul de gandire care te pozitioneaza in finalul pozitiv. Fii responsabil(a) de circumstantele vietii, fara sa te culpabilizezi. Ele iti apartin in totalitate.Daca te lasi culpabilizat tu accepti lucrul acesta -nu esti obligat sa accepti - Nimeni altcineva nu are cum sa intervina asupra discursul tau interior. Este creatia ta. Poti alege unul prin care sa savurezi chiar in acest moment succesul de a fi mereu responsabila de propriile ganduri, sentimente si intentii pozitive din viata ta.Tu esti singurul care iti poti crea fericirea,inlaturand intristarea,Nu te multumeste politica guvernului? ,nu o lasa sa te abata din drumul tauCreaza-ti propria politica a fericiri tale ,a succesului tau ,nu te lasa condus (a)de robie!Alatura-te celor asemenea tie si celor care iti pot fi dascali dar si prieteni !.




sursa: www.venus.org.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu