Pagini

joi, 9 decembrie 2010

 taxe ....libertatea noi guvernari mondiale

Guvernul nostru a inceput implementarea de la 1 ianuarie 2010 a temutului Codex Alimentarius. Despre acest cod care va reglementa alimentele si suplimentele alimentare s-a tot spus. S-a adaugat ca Oculta mondiala doreste decimarea unei mari parti a populatiei globului prin acest Codex, iar Romania participa la acest genocid planetar. Guvarnul Boc nu se putea impotrivi acestei reglementari. De introducerea ei depind multi factori. de pilda, intrarea in Spatiul Schenghen, dupa ce, de alte legi date de guvernele anterioare a depins intrarea in NATO, intrarea in UE etc.
Despre toate aceste legi, ordonante, hotarari de Guvern, executitvul nu ne intreaba nimic. Pentru ca a fost un referendum candva. Cand am iesit din comunism si am crezut ca o sa fie mai bine. Populatia tarii a cerut singura intrarea in NATO, in UE, acum vrea Schengen, si tot asa. Nu numai in Romania se petrec aceste miscari, ci pe tot globul, inclusiv in SUA. Deja si un copil de scoala stie ca asa-zisa criza economica mondiala a fost provocata de cei ce conduc cu adevarat lumea, de grupul Bilderberg, de Comisia trilaterala, de Comitetul pentru Afaceri externe, de Federal reserve, de Grupul de la Roma, de Consiliul celor 300, cum vreti sa-i numiti, sunt aceiasi si au un singur scop, dominatia mondiala, Guvernul Planetar, moneda unica mondiala, puterea absoluta a banilor, a burselor. Sunt cei ce controleaza Wall Street si de aici intreaga lume. Apasa pe butoane si guvernele lumii danseaza asa cum canta ei.
Criza se adanceste, iar omenirea se indreapta spre acesta dominatie internationala. E doar la un razboi distanta. La unul mondial. Nici Basescu si nici Boc nu mai fac nimic de capul lor. Bineinteles, ei ar putea sa nu mai dea ascultare ordinelor Ocultei. Dar asta ar insemna sa fie inlocuiti maine - eventual cu o revolta populara, precum la Ceausescu, cel ce nu s-a suspus - de alti lideri, unii chiar mai carismatici. Asa cum, de pilda, in SUA este Obama. Cel ce joaca perfect rolul de a prosti intreaga planeta si de a raspunde ordinelor celor de la varful piramidei.
Introducerea masurilor se face fie pe timp de bunastare - atunci se iau deciziile pentru situatiile aspre din viitor - pentru ca atunci massa de oamani nu este atenta, fie in momentele critice - razboiae, atacuri asa-zis teroriste, crize economice mondiale etc. - iar atunci chiar populatiile planetei cer sa se ia anumite masuri.
Acum se vorbeste mult despre incalzirea globala si despre activitatile oamenilor si animalelor (in special vaci) care poleaza, diminueaza stratul de ozon, maresc patura de emisii de carbon etc. In realitate si pe Marte este incalzire globala, asa cum este in intregusl sistem solar. Asa corespunde intensificarii activitatii solare (celebrele pete). Pe langa ciclurile de 11 ani de mare activitate (eruptii puternice), urmate de alti 11 ani de calm relativ, mai exista un ciclu de amplificare, un mega-ciclu. De 440 (40 x 11) ani. Asa se face ca aproximativ intre 1100-1200 d.C a existat o perioada similara, numita "Perioada Calda Medievala" in care se inregistrau temperaturi ridicate, iar in Saxonia de pilda era un climat semitropical. Dimpotriva, in jur de 1550-1600 d.C a existat o perioada semiglaciara in intreaga Europa, o racire globala corespunzatoare diminuarii la maximum a activitatii petelor solare. Acum suntem iar in ascensiunea unei perioade de maximum de incalzire globala. Si nu sunt diferente de temperaturi acum sau in evul mediu, cand erau mult mai putini oameni pe Terra si care evident nu poluau cu autoturismele etc.
Ca atare, incalzirea globala pe care o fac oamenii si flatulatiile vacilor este ea insasi un mare partz de la un cap la altul. Numai ca n-a facut fas! Al Gore, sau printul Charles, sau Henry Kissinger, sau Hilary Clinton, ca sa vorbim doar de partea vazuta a grupului Bilderberg, care anula cesta s-a intalnit si la Bucuresti, promoveaza aceasta apocalipsa a mediului. Dar care in realitate este menita doar de a atrage noi fonduri uriase pentru bancherii lumii, inrobirea tarilor si populatiilor planetei pentru ca intregul fond monetar sa ajunga la Banca Mondiala si la FMI, deoarece asta este scopul, o singura banca mondiala, o singura moneda, un singur fond de investitii, un singur guvern si un singur lider planetar.
Sunt foarte multe obiective, inclusiv razboiae, ce vor fi pasii pentru a se atinge acest deziderat. Asa ca extinderea taxei pe carbon este una dintre ele. La noi a intrat taxa de poluare, apoi taxa auto. Urmeaza si altele: combustibili, uleiuri, materiale plastice, transport (terestru, maritim, aerian), pe electricitate - centrale care functioneaza cu carbune -, pe numarul de becuri si de prize (pt curent produs de hidrocentrale), pe km parcurs cu masina, pt frigidere si aragaze, masini de spalat, aparate de aer conditionat, panouri solare, centrale (electrice, cu gaz, sau cu lemn), taxa de horn (cum era fumaritul pe vremuri), pe imbracaminte (pt cea sintetica si pt cea naturala), asfaltare, medicamente, pentru fier si pentru otel, pentru neferoase, pentru producatori de orice fel, pentru cresterea animalelor, taxa pe carnea procesata (indiferent ca e de vita, porc, pasare sau peste), pentru energii alternative.
Toate acestea sunt prevazute sa fie implementate incepand cu 2011. Pentru cine nu credea, ele au fost prevazute de cercetatori ai Ocultei planetare, anticipate inca din 2008, iata ca de curand in Olanda s-a anuntat ca va fi introdusa taxa pentru km parcursi cu masina. In Romania exista deocamdata formele primare ale taxelor, cea de poluare (auto), cea de canalizare si apa de ploaie etc., dar care urmeaza se diversifice de la anul (de pilda, cea de canalizare se va transforma in cea de curatenie, de spalat rufe, de spalat strazile etc.). Iar pentru cine crede ca este doar o gluma sa caute temeinic pe Internet, cat timp si netul va mai fi liber pentru ca se pregatesc taxe de folosire a lui, dar si reglementari in domeniul libertatii cuvantului sub umbrela terorismului si asa-zisului "drept la corectitudine si corecta informare" ce se pregateste a fi introdus in 2012.
http://www.agentia.org/
Mihail Fagarasanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu